Swinkels luncht met Máxima en Willem Alexander

Aanstaande maandag is voor Jan Renier Swinkels van Bavaria een mooi moment. Dan wordt hij verwacht bij een lunch met Máxima en Willem Alexander. Waarom? Weet iemand het nog? Precies hij werd vorig jaar uitgeroepen tot Master Entrepeneur of the Year. Een onderscheiding die iedere ondernemer graag op zijn cv wil hebben staan. Ik zit mij te bedenken wat ik als bierliefhebber, dus niet in de plaats van Jan Renier Swinkels, zou vragen. Ik heb nog wel wat ideeën.

Welk bier drink je graag … ha ha. Volgens mij is Willem Alexander erg Heineken georiënteerd dus een mooie kans voor Bavaria. Ik geloof wel dat ik ‘t eens over die accijnzen zou hebben… Het blijft toch vreemd dat bier in België zoveel goedkoper is en dat er vanuit de overheid zoveel op biergebied gesubsidieerd wordt. Alles wat met bier te maken heeft is betaalbaar. Zo creëer je uiteraard een fantastische biercultuur.

Er wordt door de Belgische media veel geschreven over de kleine, ambachtelijke bierbrouwers. Ik doe hard mijn best maar hoop toch zeker dat dit tijdperk in Nederland ooit ook zal aanbreken. Enfin, zal na afloop van de lunch vast een strak plan liggen hoe we volgend jaar ook een Nederlandse biercultuur hebben.

Er schuiven overigens ook nog allerlei BN’ers aan zoals Giel Beelen en André van Duin. Een strategische keuze maken is belangrijk. Eén tip: Giel drinkt geen bier!

Bron: Innofood

Lees ook:Swinkels van Bavaria benoemd tot Master Entrepeneur
Lees ook:Alcoholvrij bier tijdens de lunch
Lees ook:‘Willem-Alexander’ geeft eerste rondje Royaal
Lees ook:Bavaria ontvangt award voor duurzame logistiek
Lees ook:Amy Winehouse was bijna een Bavaria babe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.