Sneak preview bij Brouwerij de Molen

Brouwerij de Molen houdt een klein ‘open huis’ op zaterdag 23 april en 7 mei 2011 om 12.00 uur. Je moet er wel snel bij zijn aangezien er slechts 2 keer 25 mensen een rondleiding krijgen. De sneak preview laat zowel de ‘oude’ als de nieuwe brouwerij zien van De Molen waarvan de laatste momenteel bijna is ‘afgebouwd’. In juni gaan de deuren open echter 50 mensen krijgen de gelegenheid om dus eerder alvast een kijkje te nemen.

Overigens zijn er wel kosten verbonden aan deze sneak preview maar daar krijg je ook wat voor. Om 12.00 uur maak je kennis met de brouwerij onder het genot van drie proefglazen molenbier. Na de inleiding krijgt men een rondleiding in de nieuwe brouwerij met het complete verhaal achter de realisatie van de nieuwe locatie. Uiteraard worden ook hier weer twee bijpassende bieren gedronken. Na afloop staat een Molenlunch klaar rond 13.15 uur.

De prijs van de rondleiding inclusief 5 bieren is €15,75 en de molenlunch exclusief drankjes €12,50. Boek je de rondleiding en de lunch samen dan betaal je € 25,-. Voor meer informatie en deelname klik hier.

Bron: Brouwerij de Molen

Lees ook:Sneak Preview Brouwerij De Molen
Lees ook:24-09/25-09: Borefts Bierfestival Brouwerij de Molen
Lees ook:Boek 25 jaar Brouwerij ‘t IJ gepresenteerd
Lees ook:Hoe luidt het openingsbier van Brouwerij de Molen?
Lees ook:Brouwerij de Molen vordert met nieuwe brouwerij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.