02-06-’11: Oirschot’s Speciaalbier Festival 2011

Voor de derde keer vindt op Hemelvaartsdag, 2 juni 2011, het Oirschotse Speciaalbierfestival plaats. Het festival vond eerder op drie locaties plaats. Dit jaar zal het echter allemaal gecentreerd worden op één locatie en wel op het terrein van de oude Kroon brouwerij nu Brouwerij Oirschots Bier. Tijdens het festival zorgen ook Café Vingerhoeds en Café Buitenlust voor de aanwezigheid van prachtige bijzondere bieren.

Delen van de brouwerij worden tijdens het festival open gesteld voor publiek. Er zijn bieren te proeven van over de hele wereld. Vanaf 12.00 uur gaan de deuren open op de Koestraat 20 in Oirschot. Het terrein is overdekt gemaakt waardoor bij slecht weer iedereen gewoon droog zit. Het festival sluit weer om 20.00 uur.

Voor meer informatie over het festival en de locatie kijk op: www.oirschotsbier.nl.

Lees ook:12-11 t/m 14-11: Speciaalbierfestival Hasselt
Lees ook:17-12/18-12: Kerstbierfestival Essen, België
Lees ook:10-06-’12: Twents Speciaalbier Festival
Lees ook:15-12 en 16-12: Kerstbierfestival Essen
Lees ook:Bierige zomerse zondag…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.