18-06-’11: Bierdiner in Alkmaar

Op 18 juni 2011 vindt om 18.00 uur het jaarlijkse bierdiner van PINT regio Noord-Holland plaats. In de Vrolijke Pater in Alkmaar, die veel affiniteit heeft met bier en koken met bier, kan genoten worden van bier en gastronomie. Het diner bestaat uit vier gangen waarbij op de soep na bij ieder gerecht een bijpassend bier wordt geschonken.

Voor het bierdiner zijn er zelf keuzes te maken in vis, vlees of vegetarisch voor zowel het voor- als hoofdgerecht. Om 18.00 uur start de avond met een borrel en vanaf 19.00 uur gaat iedereen aan tafel. De prijs van deelname is €40,- voor PINT-leden en €45,- voor niet PINT-leden voor een diner van vier gangen inclusief drie bieren.

Je kunt jezelf aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected] met als onderwerp ‘bierdiner Alkmaar’ voorzien van naam, telefoonnummer en het aantal deelnemers. Meer informatie is te vinden op www.prnh.pint.nl.

Lees ook:16-10-2010: Gala bierdiner
Lees ook:Chocolade en bier in een proeverij, dat moet bijna wel leuk zijn
Lees ook:18-09-2010: Amsterdamse bierboot excursie
Lees ook:26-02-11: PINT Noordhollands Bierfestival
Lees ook:Wie wint de Gouden PINT in 2011?

2 reacties op “18-06-’11: Bierdiner in Alkmaar

  1. michel

    Ik ben nieuwsgierig welke Noord Hollandse bieren uitgekozen zijn om als begeleider te mogen dienen. De keuze wordt steeds groter en dit is natuurlijk een geweldig promotioneel podium om weer eens een lans te breken voor het (Noord) Hollandse speciaalbier.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Fred Schiphorst

    Wil je rechtstreeks naar de informatie over het bierdiner, kijk dan op Daar lees je ook hoe je je kunt opgeven. Verder is in PINT nieuws weg gevallen dat je voor zowel voorgerecht als hoofdgerecht bij je opgaven even moet vermelden of je kiest voor vlees, vis of vegetarisch. Als je dat doet bespaart dat onze secretaris weer wat werk, omdat hij je niet nog eens hoeft te benaderen met die vraag. En de keuken weet dan wat ze moeten doen, dat is ook wel handig.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.