Nieuwe biercommercial Brand bier

Brand bier lanceert binnenkort op TV een nieuwe biercommercial die luidt meer hop, meer smaak! Even denk je dat het recept veranderd zou kunnen zijn, bij het horen van deze slogan. Na het zien van de commercial zit het toch anders.  Klik op lees verder om de commercial te zien.

Ze willen vooral benadrukken dat Brand bier altijd meer hop en dus smaak heeft en door iedereen een keer gedronken moet worden. Een slimme zet om op de hop in te spelen aangezien het toch een trend begint te worden dat mensen steeds meer een bitter bier gaan drinken. Bekijk ‘m zelf en oordeel!

Lees ook:Brand commercial: echt Limburgs!
Lees ook:Vervolg Brand commercial ‘Floris de fietstoerist’
Lees ook:Nieuwe Amstel commercial: vrouw drinkt ook bier
Lees ook:Nieuwe Bavaria commercial met Hugh Hefner
Lees ook:Met Grolsch beugel ‘PLOP’-geluid de wereld over

3 reacties op “Nieuwe biercommercial Brand bier

 1. @Eijkb

  Als Brand nu eens stopt met hun reguliere pils en Brand UP in kratten gaat verkopen ;-) Dat is echt een héél lekkere pils.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Rick

  Krijgt Brand nu alweer een nieuw logo plus etiket? Zijn we net gewend aan het zilver komt er weer een ander. Als Heineken zich nou eens bij zijn eigen bier houdt en Brand laat voor wat het is dan blijven mensen het wel kopen, aangezien het toch het lekkerst is.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Robbert

  Brand UP is inderdaad een heerlijk pils! Dat smaakt tenminste nog echt ergens naar. Niet van die eenheidsworst, die je als je blind zou proeven niet eens van elkaar kan onderscheiden.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.