26-06-’11: Tilburgs Bierfestival

Voor de zesde keer wordt dit jaar het Tilburgs Bierfestival georganiseerd en wel op zondag 26 juni 2011 op de Heuvel in Tilburg. Meer dan 20 brouwers uit Nederland en België zijn aanwezig en laten de bierliefhebbers hun fantastische bieren proeven.  

Iereen is van harte welkom van 13.30 tot 18.00 uur en de entree is gratis. De brouwerijen die zich nu hebben aangemeld en dus aanwezig zijn op het Tilburgs Bierfestival zijn: De Roos, De Molen, St. Servattumus, Muifel brouwerij, De Eem, Klein Duimpje, Ramses, Onrooise Brouwerij, Christoffel, Het Levenswater, Reuzenbieren, Palm, Jantjes Bieren, Boon, Anchor, de 7de Hemel, Wittenburg, Vicaris en Den Hopper. En daar komen er vast en zeker nog een paar bij.

Dit is wel een festival om even in de agenda te noteren!

Lees ook:27-06-’10: Tilburgs bierfestival
Lees ook:24-06-’12: Tilburgs Bierfestival
Lees ook:30-06-’13: Tilburgs Bierfestival
Lees ook:04-08-’13: Botermarkt Bierfestival Haarlem
Lees ook:16-06-’13: Bierfestival Noord-Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.