Bieraanbiedingen alleen nog via telefoon?

De bouwers van de applicatie om bieraanbiedingen op je telefoon te ontvangen, zijn met de actie ‘Fight The Folder’ gestart om de papieren reclamefolders te verbannen in Nederland. De mobiele apps voorzien de consument dagelijks van de supermarkt- en slijterijaanbiedingen dus waarom dan nog de papieren versie. Hoe wil jij het liefste de bieraanbiedingen ontvangen? Vul de poll rechts op de pagina in! 

Via je telefoon is handig echter een andere optie is natuurlijk ook online. Een wekelijkse digitale actienieuwsbrief vind ik zelf ook erg prettig! Volgens de initiatiefnemers achter ’Fight The Folder’ staat Nederland in de top 10 van meest papierverbruikende landen ter wereld. Jaarlijks vallen er 12 miljard reclamefolders op de mat waarvan 33% wordt gelezen. Al dat papier eist veel van de natuur en energie en resulteert in de nodige afvalstoffen. 

Uiteraard is mobiele telefonie ook niet even gezond en gebruiken we daardoor met zijn allen ook weer heel wat energie. Mijn batterij van mijn telefoon moet bijna continu geladen worden door al die applicaties en toenemende mobiele functionaliteiten. Ik vraag mij af of daar aan gedacht is. Echter nog steeds vind ik het een goed initiatief. De maatschappij zal bedrijven denk ik ook zelf naar deze oplossing leiden aangezien de folders langzamerhand steeds minder effectief worden en de consument straks alles online bekijkt. Vergeet de poll niet in te vullen!

Meer informatie over de ‘Fight The Folder’-actie kijk op: www.fightthefolder.nl

Lees ook:Bieraanbieding via de mail of nieuwsbrief
Lees ook:Nieuw bierfestival ‘programmaboekje’
Lees ook:Gratis aandelen bij het kopen van bier!
Lees ook:Welk bier drink jij?
Lees ook:Bavaria lanceert vandaag nieuwe website

6 reacties op “Bieraanbiedingen alleen nog via telefoon?

  1. Fiona de Lange

   Een hele goede… ik had ‘m vanmorgen direct toegevoegd!

     /   Beantwoorden  / 
 1. karel

  Of de optie “ik geef niet om aanbiedingen, ik koop wat lekker is, en desnoods dan maar wat minder” ;)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   Ha ha… maar die hoeven wat mij betreft niet te stemmen. Ben vooral benieuwd naar hoe de mensen die interesse hebben in acties ze het liefste willen ontvangen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Fred Schiphorst

    Mooi, hoef ik er verder niet over na te denken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.