Nieuwe Iphone bieropener op de markt

Twee Australiërs hebben een nieuwe iphone gadget op de markt gebracht, een iPhone bieropener. Door een plastic behuizing te maken voor de iPhone waaruit een bieropener komt denken de Aussies een geweldige uitvinding te hebben gevonden. Je hebt namelijk altijd je telefoon bij je als je ergens naartoe gaat. Kosten $30,-. Helemaal nieuw is de uitvinding niet aangezien je al voor $19,99 een iPhone behuizing met bieropener kunt kopen. Echter die ziet er absoluut niet zo stabiel en goed uit als wat deze heren hebben gemaakt.   

Het is zo gemaakt dat de iPhone niet beschadigd raakt. Het product heet Opena. Tijdens het maken van de gadget zijn vele tests gedaan. Er is rekening gehouden met het feit dat er niet teveel druk op de telefoon mag komen en dat het bier uiteraard ook weleens kan overstromen. Het prototype heeft het goed gehouden, zelfs bij overstromend bier.

Wat mij betreft echt een leuke gadget voor iedere bierliefhebber natuurlijk. En het is inderdaad handig, de tijden dat ik zonder telefoon de deur uit ga zijn echt zeldzaam. Bekijk hieronder het Vimeo filmpje.

Opena Ad from Opena on Vimeo.

Bron: TG Daily

Lees ook:Nieuw bierfestival ‘programmaboekje’
Lees ook:Grolsch lanceert bierkit
Lees ook:Brouwen zonder kennis met de Brewbot
Lees ook:Bier bewaardop een goede uitvinding?
Lees ook:Nieuwe iPhone app ‘Aanbieding Slijterij’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.