Lowlandskaarten verstopt in Grolsch brouwerij

Bij de brouwerij van Grolsch zal het aanstaande zaterdag tussen 11.00 en 12.00 uur naar verwachting behoorlijk druk zijn. Echter het zijn niet per definitie de bierliefhebbers die dan naar de brouwerij komen maar vooral de Lowlands fans. Bij Grolsch zijn de allerlaatste 10 toegangskaarten tot het festival verstopt 

In de honderden beugelflessen op de grond in de brouwerij zitten in 10 flesjes één Lowlandskaart verstopt. Wil je meedoen naar de laatste zoektocht naar kaartjes dan dien je je om 10.00 uur te melden bij de hoofdingang van de Grolsch Brouwerij. Het punt is echter wel dat er maar 30 mensen worden toegelaten om op zoek te gaan in de flesjes. Dus als je erbij wilt zijn moet je denk ik vroeg komen.

Om mee te doen dien je 25 jaar of ouder te zijn. Voor meer informatie kijk op Grolsch LowLeaks.

Lees ook:Bieractie top drie week 20
Lees ook:Maes tapvaten zoeken in België
Lees ook:Grolsch prijzen marktconform bij FC Twente
Lees ook:Grolsch lanceert nieuw pils: Kornuit
Lees ook:Run op Grolsch Kampioensblik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.