01-08-’11: Open flessenavond BeerTemple

Al een keer naar de open flessen avond in de BeerTemple in Amsterdam geweest? Het is de eerste Amerikaanse bar in Europa. Aanstaande maandagavond 1 augustus 2011 vanaf 19.30 uur kan je uit het assortiment vijf bijzondere bieren proeven en is het Open flessenavond.

In de BeerTemple vindt overigens iedere eerste maandag van de maand een open flessenavond plaats. Voor 10 euro per persoon krijg je vijf verschillende bieren in een proefglaasje. In de BeerTemple aan de Nieuwezijds Voorburgwal 250 zijn veel Amerikaanse bieren te proeven en is zeker de moeite waard als je van de hopbittere bieren houdt. 

Mocht je willen komen proeven dan kan je je opgeven via [email protected].

Lees ook:Proef Anderson Valley bieren in BeerTemple!
Lees ook:18-09-’11: Biertasting in de BeerTemple met Stone Brewery
Lees ook:Meet en greet met Amerikaanse Anderson Valley
Lees ook:BeerTemple brouwt voor KiKa en jubileum
Lees ook:Arendsnest ook met Amerikaanse bieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.