17-09 t/m 03-10-’11: Oktoberfest München

In nog minder dan een maand tijd barsten de massale Oktoberfesten in München weer los. Van 17 september tot en met 3 oktober 2011 vinden de grootste bierfeesten ter wereld weer plaats. Ongeveer zes miljoen mensen bezoeken de 14 dagen durende jaarlijkse bierfeesten.

Mensen in klederdracht, vele optredens en traditionele activiteiten, een grote kermis en heel wat feesttenten zijn het jaarlijkse straatbeeld van de Duitse oktoberfest. Ehhh en ik vergeet natuurlijk de hossende, dronken mensen met grote bierpullen aan lange tafels. Op zaterdag de 17e september starten de feesten met een optocht en om 12.00 uur het aanslaan van het eerste vat bier.

Voor meer informatie over het programma kijk op www.oktoberfest.de.

Lees ook:Nog een paar dagen…..
Lees ook:Top tien Oktoberfest bieren
Lees ook:Duitse Oktoberfest München nu geopend!
Lees ook:Bierpullen op Oktoberfest nooit vol
Lees ook:Oktoberfest in volle gang met innovatie

6 reacties op “17-09 t/m 03-10-’11: Oktoberfest München

 1. Roel

  Fiona,

  Ik weet niet of je dyslectisch bent, in dat geval mijn excuses voor wat ik ga typen.

  Ik tel in jouw “verhaal”, van iets meer dan 100 woorden, al 5 vreselijke typefouten, spelfouten of grammaticafouten. Het is vreselijk schandalig dat je een aantal van die fouten er zelf niet uit hebt weten te vissen!

  Ik krijg het idee dat ik een “verhaal” lees van een meisje van 12 jaar.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Fiona de Lange

  Beste Roel, Gelukkig niet! Bij vreselijk denk ik toch aan andere dingen dus overdrijven is natuurlijk ook een vak. Bij het posten van drie berichten per dag, ook terwijl je op vakantie gaat, gaat er weleens wat mis. Ik pas het aan…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fred Schiphorst

   Tcch Fiona, typefouten kunnen in de haast ontstaan. Ik kan daar over mee praten, spelfouten zijn ook niet altijd te voorkomen. Maar stijl en gramaticafouten maken een tekst niet prettig om te lezen. Misschien een idee om minder op kwantiteit en meer op kwaliteit te mikken? Een blog wordt er niet slechter op als je geen 3, maar 2 of 1 bericht per dag plaatst…

     /   Beantwoorden  / 
   1. Freek

    Ik ben het hier niet mee eens. Fiona moet natuurlijk gewoon lekker doorgaan zo. Prettige vakantie gewenst!
    Daarna komt alles weer helemaal goed:)

      /   Beantwoorden  / 
   2. Johan

    gramaticafouten? Het is grammaticafouten!!!

      /   Beantwoorden  / 
   3. Fiona de Lange

    Fred, het gaat zeker om kwaliteit en ook om kwantiteit.. het gaat om beiden ;-) . Alleen gelukkig blijft ook Fiona maar een mens en soms kan dat leiden tot…. Is weer goed dat iemand me op scherp zet.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.