Verkiezing Mooiste Bieretiket 2011

Op zaterdag 17 september 2011 houdt Bier- en verzamelaarsvereniging BAV in Uden haar 56ste, internationale Bier- en Verzamelaarsdag. Meerdere Nederlandse brouwerijen zijn aanwezig mede ook voor de verkiezing Mooiste Bieretiket 2011. Want morgen wordt bekend wie in 2011 de winnaar zal zijn.

De verwachting is dat er circa 1.200 verzamelaars uit binnen- en buitenland op de beurs af gaan komen. Die krijgen dan het volgende voorgeschoteld: zo’n 150 ruiltafels met diverse bierartikelen zoals glazen, etiketten, viltjes, kroonkurken en andere brouwerij- en biergerelateerde artikelen. Ook is er een bijzondere veiling met verschillende zeldzame en bijzondere bierartikelen.

Tijdens deze dag wordt verder de winnaar bekendgemaakt van de BAV-etikettenverkiezing 2011. Tijdens de voorjaarsbeurs konden de BAV-leden hun stem uitbrengen op 50 verschillende bieretiketten van Nederlandse bierbrouwerijen. De top 10 etiketten gingen toen door naar de finale.

De jury van de verkiezing bestaat uit  Proost!-redacteur Sander van Werkhoven, Dick Wildeman, Jan van de Kerkhof en ikzelf. Leuk dat ik weer de eer heb om mede met de andere juryleden een keuze te maken. Vorig jaar bleek al dat vrouwen er toch anders naar kijken dan mannen ;-) . In 2010 won het etiket van het blonde bier van brouwerij De Graaf van Heumen. Bekijk de finalisten hier.

Lees ook:Maallust Weizen bier heeft mooiste etiket 2011
Lees ook:Video-impressie Master Bartender Pilsner Urquell
Lees ook:30-1 t/m 2-2-’12: BBB beurs Maastricht
Lees ook:Finale Master Bartender 2012
Lees ook:Wie heeft het mooiste bieretiket in 2011?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.