Voor de liefhebber: surfplank van bierblikjes

Een hele creative manier om 2 hobbies te combineren! Een Amerikaan heeft een surfplank gemaakt van bierblikjes. Misschien leuk om in productie te nemen. Er zijn vast heel wat sportieve bierliefhebbers die op zo’n surfplank willen drijven. Hij kwam op het idee na een biertje op het strand van Pacific Beach in San Diego. De man genaamd Richard Morrison combineerde de twee dingen waar hij dol op is: bier en surfen. (fotobron: hln.be)

Morrison verzamelde 72 bieren voor hij aan zijn knutseloperatie begon. De meeste lege blikjes ontving hij van barmannen. Wel vreemd wat in een café schenken ze toch geen blikjes bier? Volgens de Amerikaan kunnen echte surfers niet zonder tape. De basismaterialen van zijn pronkstuk zijn dus tape en industriële lijm. “Ik maakte eerst de vorm en kleefde daarna de blikjes aan elkaar. Ik heb ook fiberglas en hout verwerkt in mijn surfplank.”

Na een week hard werken zinkte de plank op het water. Terug in het creatieve hok wist Morrison de plank toch te laten drijven. Vreemd genoeg wil hij ‘m zelf niet houden en staat ie te koop. Een mooi verhaal om geld te verdienen lijkt me. Want anders was hij er toch zelf af en toe mee gaan varen? Mocht de verkoop niet lukken dan komt de surfplank naast zijn bar in huis.

Bron: HLN.be

Lees ook:Bieractie top drie week 2
Lees ook:Irritatie over bierblikjes
Lees ook:Indianen klagen brouwers aan wegens alcoholverslaving
Lees ook:‘Italiaanse brouwerij’ met The Woodwork Series
Lees ook:Tsjechische brouwerij lanceert bier met goud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.