AB InBev officiële biersponsor WK-voetbal 2018 en 2022

Bierbrouwer Anheuser-Busch InBev zal opnieuw de officiële biersponsor van de FIFA World Cup zijn tijdens de Wereldbeker in Rusland in 2018 en de Wereldbeker in Qatar in 2022. Met de sponsoringovereenkomst heeft AB InBev de wereldwijde sponsoringrechten voor alle edities van de FIFA World Cup en de FIFA Confederations Cup tot en met 2022. Nu maar hopen voor Inbev dat er geen Bavaria dames roet in het eten gooien.

Budweiser is net als in eerdere voetbalkampioenschappen het te drinken bier in 2018 en 2022. Verder kunnen ook de lokale biermerken sponsoringrechten krijgen die behoren tot het portfolio van AB InBev. Dit zijn onder andere Brahma in Brazilië, Hasseröder in Duitsland, Jupiler in België en Nederland, Quilmes in Argentinië en Harbin in China.

Bron: AB InBev

Lees ook:AB-InBev koopt Amerikaanse Goose Island Brewery
Lees ook:AB InBev 100 miljard euro waard
Lees ook:AB InBev op overnamepad
Lees ook:Geen bier tijdens WK 2014?
Lees ook:Verkoop lokaal bier niet bij stadion

3 reacties op “AB InBev officiële biersponsor WK-voetbal 2018 en 2022

 1. Alexander

  Alcoholreclame in Qatar? Dit gaat leuk worden.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Fred Schiphorst

  Mijn geheugen is niet zo geweldig vandaag, maar het is toch allerminst zeker dat het kampioenschap in Qatar doro gaat? Dit in verband met mogelijke corruptie bij de toewijzing?
  Verder zal het niet zo moeilijk zijn om daar alcoholreclame te voern waarschijnlijk, maar dan alleen in die plaatsen waar alleen westerlingen mogen komen schat ik in. En via de media is het al helemaal geen probleem!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Alexander

   totdat ze een wet aannemen :)

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.