Sjinkerij De Bobbel Maastricht is Café van het jaar

Zojuist werd bekend dat Sjinkerij De Bobbel in Maastricht de titel Café van het jaar in de wacht heeft gesleept. Zij volgt daarmee café De Groene Weide uit het Terschellingse Hoorn op. Misset Horeca presenteert voor de zeventiende keer een Café van het Jaar. De nummer vijf is Cafe de Stee in Leeuwarden. De vierde plek ging naar In de Wildeman in Amsterdam. De derde positie werd ingenomen door De Bonte Koe in Purmerend en de welverdiende tweede plek ging naar Anvers Tilburg

De beste website heeft eetcafé De Tijd in Oisterwijk en de titel voor het beste en schoonste toilet ging naar het Haagse café Momfer de Mol.

‘Gastvrijheid van on-Nederlands hoog niveau’, zegt het juryrapport. Vijf jaar geleden nam Taco van der Bijl het roer over in De Bóbbel. Het goede van de zaak liet hij zoals het was. Wat verbetering behoefde, pakte hij aan. Het resultaat is een café waar alles tot in de puntjes is verzorgd. De productbehandeling is top en de gastvrijheid is ongeëvenaard, volgens de jury. ‘Wanneer je ook komt, je hebt altijd het gevoel dat ze op jou staan te wachten’, zegt een jurylid.

Sinds 2003 is deze benoeming gekoppeld aan de presentatie van een top 100 zodat iedereen kan zien welke cafés in Nederland goed zijn. Vanaf morgen is de complete top 100 lijst online bij Misset Horeca.

Bron: Misset Horeca

Lees ook:Café De Groene Weide is Café van het Jaar 2011
Lees ook:Sterrenrestaurant Beluga introduceert verrijdbare tap
Lees ook:De Dikke is Hertog Jan Vriendenkring Café van het jaar
Lees ook:Hoppe winnaar Café Top 100
Lees ook:Ton Opgenhaffen beste biertapper van Nederland

Eén reactie op “Sjinkerij De Bobbel Maastricht is Café van het jaar

  1. Fred Schiphorst

    Wat me opvalt is dat “on Nederlands”, naast het “on Amsterdams” bij de Wildeman. Nu zal ik de laatste zijn om te zeggen dat het allemaal koek en ei is met de service in de Horeca, maar ik vind deze aanduiding toch niet netjes naar al die mensen in de Nederlandse Horeca die dagelijks hun uiterste best doen om hun klanten te bedienen zoals dat hoort.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.