Introductie Schneider Weisse Nelson Sauvin in USA

Het onlangs geïntroduceerde Schneider Weisse Nelson Sauvin is nu ook in Amerika op de markt gekomen. Leuk om het paradepaardje van de Nederlandse ABT-cafés nu ook in de V.S. te zien. Nog leuker is de video die hieromheen gemaakt is! Nederland zetten ze daarmee ook goed op de kaart. De brouwerij Schneider Weisse geeft aan ook verniewing in de Duitse biermarkt door te voeren.

Ondanks de beperkte mogelijkheden vanwege het Reinheitsgebot wil de brouwer ieder jaar een speciaal bier gaan maken met andere hopsoorten. Alleen dat is volgens Schneider Weisse een ware innovatie in de Duitse biercultuur. Bekijk hieronder de leuke video!

Introducing TAP X: Nelson Sauvin from Schneider USA on Vimeo.

Lees ook:ABT-bier van de maand: Schneider Weisse ‘Mein Nelson Sauvin’
Lees ook:Exclusieve Schneider Weisse bij ABT-cafés
Lees ook:ABT-biergerecht: rivierkreeftjes met Schneider Weisse Nelson Sauvin
Lees ook:Duitse biermarkt in ontwikkeling
Lees ook:Schneider Weisse Mein Grünes ABT-bier van de maand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.