Finalisten Bier- en Gastronomie Award 2012

De drie finalisten die nog in de race zijn voor de Bier- en Gastronomie Award 2012 zijn bekend: Dėgust uit Hoogeveen, Het Brouwcafė uit Scheveningen en de Jopen brouwerij uit Haarlem. Op woensdag 11 januari 2012 om 15.30 uur zal op het Xpert Plaza in hal 9 van de Horecava in de RAI te Amsterdam bekend worden wie er dit jaar met de titel vandoor gaat.

 

Een jury van professionals uit de wereld van bier en gastronomie hebben in de afgelopen weken vijf halve finalisten op locatie bezocht. Restaurants, waar bier en spijs combinaties hoog in het vaandel staan konden aan de wedstrijd deelnemen. Aan één van de drie finalisten zal Grootheraut Andries de Groen van het Biergenootschap der Lage Landen volgende week de Award van 2012 overhandigen.

Lees ook:Finalisten Bier en Gastronomie Award 2013
Lees ook:Win de volgende Bier en Gastronomie Award
Lees ook:Bier en Gastronomie Award 2011 gaat naar….
Lees ook:Masterclass Bier en Gastronomie Award 2012
Lees ook:Bier & Gastronomie Award naar Lieve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.