Masterclass bier op speciaalbierplein Horecava

Op de Horecava die volgende week plaatsvindt van 9 tot en met 12 januari 2012 vinden op het Proeven met Proost! plein speciale gratis mini masterclasses plaats over bier. Organisator is bieropleider StiBON. Je krijgt in 40 minuten een voorproefje van wat er tijdens de StiBON opleiding aan bod komt.

Zo staat de invloed van het soort glas op de smaak van bier centraal en krijg je tips over het ruiken & proeven van verschillende mouten & hoppen. Als afsluiting staat de foodpairing van bier en kaas centraal. Van maandag tot en met woensdag kunnen maximaal 20 personen om 14.15 uur deelnemen aan de masterclass. Aanmelden kan via [email protected]. Een ontzettend leuk initiatief!

Hopelijk maken veel horecamensen van de gelegenheid gebruik om eens kennis te maken met wat StiBON te bieden heeft!

Lees ook:Masterclasses bier en…
Lees ook:07-01 t/m 10-01-’13: Horecava Amsterdam
Lees ook:24-09-’13: Ladies Masterclass Bierspijs
Lees ook:De Beierse bierbrouwer komt naar je toe
Lees ook:30-1 t/m 2-2-’12: BBB beurs Maastricht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.