Dégust wint Bier en Gastronomie Award 2012

Uit handen van Andries de Groen, Grootheraut van het Biergenootschap der Lage Landen, ontvingen eigenaar Maurits Harmsen en Doinja Karmelk van Restaurant Dégust uit Hoogeveen de Bier en gastronomie Award van 2012. Dégust weet op gepassioneerde manier bijpassende (streek)bieren te vinden bij de lokale keuken en komt daarmee tot verrassende en smakelijke resultaten. Zij nemen het stokje over van De Hofkaemer in Bergeijk die in 2011 won. Vorig jaar zat Dégust ook bij de strijd om de laatste drie plaatsen en werd toen tweede. 

De andere twee genomineerden, Het Brouwcafé uit Scheveningen en de Jopen Brouwerij uit Haarlem streden als finalisten mee om de titel. Het is duidelijk dat de award steeds bekender wordt. Bij de uitreiking was het weer veel drukker dan vorig jaar.

Lees ook:Bier en Gastronomie Award 2011 naar De Hofkaemer
Lees ook:Finalisten Bier- en Gastronomie Award 2012
Lees ook:Bier en Gastronomie Award 2011 gaat naar….
Lees ook:29-05-’11: Kempisch Bierfestival en start Biertrappen
Lees ook:Finalisten Bier en Gastronomie Award 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.