BeerTemple brouwt voor KiKa en jubileum

Op 9 maart 2012 bestaat de café de BeerTemple in Amsterdam 2,5 jaar. Dit jubileum wordt gevierd met twee speciaal gebrouwen bieren namelijk Hoppie Mikkie en de Two and a Half IPA. Het eerste bier is een vervolg op het zeer succesvol gebrouwen Mikkie bier in 2011. Ook dit jaar gaat van de opbrengt van ieder glas bier de helft naar KiKa.

Vanaf dit jaar zal brouwerij Emelisse ieder jaar een ‘Mikkie bier’ brouwen met steeds een andere smaak. De naam Mikkie komt van de dochter van Peter van der Arend (BeerTemple) die vorig jaar het bier lanceerde ter gelegenheid van de geboorte van zijn dochter. Het eerste glas Hoppie Mikkie wordt vrijdag 9 maart om 19.00 uur getapt door Frits Hirschstein, oprichter van KiKa. Het zwaargehopte bier bevat 7 procent alcohol. Het bier is ook op fles verkrijgbaar en te bestellen via [email protected]. Er zijn maar 40 dozen beschikbaar.

Om 21.09 uur (09.09 PM), het tijdstip is gekozen naar de openingsdag van de BeerTemple op 09-09-2009, vindt de lancering van Two and a Half IPA plaats. Dit bier is uiteraard een IPA en bevat 8,5% alcohol. Het is gebrouwen door de crew van de BeerTemple & Oedipus Brewing bij Brouwerij de Molen.

Lees ook:Jubileumbier brengt € 5.665,- voor KiKa op
Lees ook:Genieten van bier en geven voor KiKa
Lees ook:Mikkie’s geboortebier op tap!
Lees ook:Bierwereld bundelt krachten voor Kika
Lees ook:Initiatieven in de bierwereld: 4.000 euro voor KIKA

0 reacties op “BeerTemple brouwt voor KiKa en jubileum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.