Belg wint Duvel Collection design wedstrijd

Afgelopen weekend werd duidelijk dat de Belg Philippe Debongnie de winnende creatie heeft ontworpen in de internationale Duvel Collection design contest. Maar liefst 850 ontwerpen werden ingezonden voor het nieuwe Duvelglas. De 12 beste ontwerpen waaronder ook meerdere Nederlandse werden gepresenteerd tijdens de Paris Fashion Week. Helaas geen Nederlandse prijswinnaar. De beste Nederlandse werd vierde.
Philippe Debongnie kreeg zijn glas Vitrail kreeg zijn eigen ontwerp op glas uitgereikt uit handen van brouwerijdirecteur Michel Moortgat. Vanaf juni 2012 kunnen Duvel liefhebbers wereldwijd zijn glas verzamelen. De drie Nederlandse finalisten vielen helaas buiten de prijzen maar kijken terug op een geslaagde avond in de Franse hoofdstad.

Lees ook:Nieuwe Duvel Collection Glazen op de markt
Lees ook:De Koninck verkocht aan Duvel!
Lees ook:Duvel Moortgat treedt toe tot Belgian Family Brewers
Lees ook:Familiale aandeelhouders Duvel Moortgat bezitten nu 95%
Lees ook:Michel Moortgat krijgt Michael Jackson Award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.