Finalisten verkiezing Vriendenkring Hertog Jan-café 2012 bekend

De tien finalisten voor de verkiezing Vriendenkring Hertog Jan-café 2012 zijn bekend. De genomineerden voor de titel zijn geselecteerd op basis van een publieksstemming, een mystery visit en hun Hertog Jan speciaalbierverkopen.

De tien finalisten op alfabetische volgorde zijn:
De Kempen, De Prinsenhof, Gouden Carolus, Hertog Jan Proeverij, Het Wagenhuis, James, Nostalgie Eten & Drinken, ‘t Stulpke, Waardige Waard en Z’onder Zeil.

Vakjury op pad
De onafhankelijke vakjury zal de komende tijd de tien finalisten anoniem bezoeken en beoordelen op gastvrijheid, service, bierbehandeling, hygiëne en ambiance. Vervolgens bepalen zij wie zich de opvolger mag noemen van de winnaar in 2011, grand café In den Grooten Slock in Amersfoort.

Publiekswinnaar café ‘t Stulpke
Op basis van de stemmen van het publiek is café ’t Stulpke in Uden de absolute winnaar met maar liefst 1265 stemmen. Het publiek kon via Internet en sms vier weken lang stemmen op hun favoriete Vriendenkring Hertog Jan-café.

Grand finale
Op 3 april aanstaande in Breda worden de nummers één tot en met drie bekendgemaakt. De winnaar ontvangt naast de titel ook een rol in de nieuwe campagne van Hertog Jan én een bierproeverij voor alle medewerkers, verzorgd door meesterbrouwer Gerard van den Broek. De nummers 2 en 3 mogen de brouwer ook in hun bedrijf ontvangen voor een proeverij.

Bron: Hertog Jan

Lees ook:Wie wordt Vriendenkring Hertog Jan-café 2011?
Lees ook:Wie wordt Hertog Jan café 2012?
Lees ook:Meesterbrouwer Gerard van den Broek gaat toeren
Lees ook:‘De klokkenluider’ Hertog Jan Café van het jaar 2010
Lees ook:De Dikke is Hertog Jan Vriendenkring Café van het jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.