Meerbier.nl genomineerd voor beste onderneming

Op woensdag 18 april 2012 wordt voor de zesde keer de prijs voor de Beste Onderneming van Noord-Holland uitgereikt. Meerbier.nl waaronder Biercafé ‘t Arendsnest, de BeerTemple & Bierproeverij.nl vallen is genomineerd! De website is opgericht ter promotie van speciaalbier! In de categorieën MKB Klein, MKB Midden en MKB Groot strijden ieder 10 finalisten om de titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland 2011/2012’. Welke drie bedrijven er met de begeerde titel naar huis gaan, beslist de jury tijdens de verkiezingsavond in het theater Philharmonie in Haarlem. Help meerbier.nl naar de overwinning door een stem uit te brengen!

Voor Peter van der Arend, eigenaar van het Nederlands Biercafé & Proeflokaal ‘t Arendsnest en de BeerTemple in Amsterdam, is dit natuurlijk geweldig nieuws. Ik stel voor dat alle bierliefhebbers naar de website gaan om hun stem uit te brengen en we hierdoor met z’n allen voor extra promotie voor het speciaalbier en de bierwereld kunnen zorgen.

De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH) is dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken.

Voor de selectie van de genomineerden en de uiteindelijke winnaar is een jury samengesteld met mensen uit het Noord-Hollandse bedrijfsleven. Zij kijken onder meer naar personeelsbeleid, innovatie, creativiteit en financieel beleid. De partners van de verkiezing hebben een interessant prijzenpakket samengesteld ter waarde van € 5.000,-. Ook maken alle 30 genomineerden van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland tegelijkertijd kans op de publieksprijs. Die wordt dezelfde avond toegekend aan de finalist met de meeste stemmen.  Tot 13 april aanstaande kan iedereen via de volgende URL stemmen: http://www.ovnh.nl/pg-24152-7-35285/pagina/ovnh_breng_uw_stem_uit.html

Bronnen: RTV Alkmaar en OVNH.nl

Lees ook:Het lekkerste bier van Noord-Holland
Lees ook:Kruijens Kracht Beste nieuwe Nederlandse Bier 2012
Lees ook:Aanbid de Noord-Hollandse biercultuur in de Grote Kerk van Alkmaar
Lees ook:Wie wordt de leukste bartender van Groningen?
Lees ook:Op zoek naar het populairste bier van Noord-Holland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.