Brouwerij De witte Leeuw opent proeflokaal

Al binnen een jaar tijd weet Brouwerij de Witte Leeuw, bekend van het bier Amarillo Sun, zich goed op de Nederlandse bierkaart te zetten. Een mooi resultaat van het grote enthousiasme en de inzet van Rowan Huigen en zijn vrouw Ingrid. Naast het feit dat het bier op steeds meer plekken in Nederland te koop is openen zij op zondag 25 maart 2012 hun proeflokaal in de Abij te Zwolle aan het gasthuisplein 13.

Naast een groot assortiment aan speciaalbieren zal op fust de Stroatige Jannus versie X verkrijgbaar zijn. In mei volgt vervolgens de Amarillo Sun van de tap. Ook staat er nog een mooie samenwerking met de Alliantie van Bier Tapperijen op stapel. Daarover later meer! Voor wie een kijkje wil nemen doe dit gerust op zondag 25 maart 2012 vanaf 15.00 uur.

Lees ook:Brouwerij de Witte Leeuw lanceert Stroatige Jannus X en Y
Lees ook:Bockbier weekendtips
Lees ook:Derde jubileumbier Brouwerij De Leckere op komst
Lees ook:23-03-’13: International Ladies Day Brouwerij Huyghe
Lees ook:Brouwerij de Witte Leeuw lanceert Smaragd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.