Jupiler komt weer met Supportersshirt

Jupiler lanceert op 30 april 2012 net als twee jaar geleden toen met het WK, tijdens Koninginnedag het nieuwe EK Supportersshirt met een grootschalige ‘shirtje ruilactie’ in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Hierbij kan je in het centrum van de steden het shirtje ruilen voor het nieuwe oranje Jupiler EK Supportersshirt. Het ‘shirtje ruilen’ is de aftrap van een grotere actie waarbij consumenten in alle supermarkten vanaf week 22 een thuis-shirt (oranje) of een uit-shirt (wit) krijgen bij de aankoop van een krat Jupiler. Het is de derde keer dat het Belgische biermerk een gadget aan de Nederlandse supporters geeft in aanloop naar een voetbaltoernooi.

Het EK Supportersshirt is onderdeel van de ‘Jupiler Big Times’-campagne die enkele weken geleden van start ging in Nederland. Jupiler combineert in deze campagne haar drie marketingpilaren muziek, voetbal en barbecue, om directe betrokkenheid te creëren met de consument.

Erg benieuwd of er dit jaar weer zo’n grote rij staat. De foto’s en video’s van de actie tijdens Koninginnedag zullen te vinden zijn op de Jupiler Facebook pagina www.facebook.com/jupiler

Lees ook:Bedank het Nederlands elftal!
Lees ook:WK-actie Jupiler bekend!
Lees ook:Heineken Rugnummer T-shirt voor EK
Lees ook:Campagne Rij alcoholvrij in Breda
Lees ook:Nieuwe Jupiler campagne

Eén reactie op “Jupiler komt weer met Supportersshirt

  1. Fred Schiphorst

    maar voor de voetbal liefhebber staat 88 in combinatie met de kleur oranje natuurlijk heel ergens anders voor: 1988 was een goed jaar voor ons! Het is dus maar wat je er in wilt lezen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.