Heineken Rugnummer T-shirt voor EK

Na Jupiler komt ook Heineken met een T-shirt waarmee je ‘achter Oranje’ kunt staan: een Heineken Rugnummer shirt. Bij aanschaf van een krat Heineken krijg je vanaf begin mei een speciaal Rugnummer-shirt met daarop een uniek nummer. Door dit nummer vervolgens op facebook.com/Heineken te koppelen aan het persoonlijke Facebook-profiel, heeft elke voetballiefhebber dagelijks de mogelijkheid om tickets voor wedstrijden van Oranje te winnen. Het enige wat Oranje-fans daarvoor moeten doen is het uploaden van een foto of video van een legendarische supportersactie. Zo kan heel Nederland laten zien dat het als één team achter Oranje staat.

Het Heineken Rugnummer-shirt heeft grappige details zoals een QR-code aan de binnenkant, een Oranje-leeuw in het embleem op de borst en in de boord staat de tekst uit het eerste couplet van het Wilhelmus: ‘Een prinse van Oranje ben ik, vrij onverveerd.’

Het Heineken Rugnummer-shirt verschijnt in een oplage van 500.000. Daarnaast is het shirt beschikbaar via een actie in meer dan 1.000 horecazaken door heel Nederland. De allereerste 200 shirts worden op 2 mei om 07:30 uur in de ochtend uitgedeeld bij C1000 De Jong in Leiderdorp. Voor deze speciale actie geldt, net als voor alle Heineken Rugnummer-shirts, op=op. Aanvullend kan overigens via de actieverpakking in de supermarkt een digitaal Rugnummer verkregen worden.

Lees ook:Video: Rij voor Jupiler shirt omruilactie!
Lees ook:Jupiler komt weer met Supportersshirt
Lees ook:Bier.blog.nl op T-shirt
Lees ook:WK-actie Jupiler bekend!
Lees ook:Kratstoel dé EK gadget van 2012

3 reacties op “Heineken Rugnummer T-shirt voor EK

  1. Weet ik veel

    leuk

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ollie

    Aanvullend kan overigens via de actieverpakking in de supermarkt een digitaal Rugnummer verkregen worden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.