Leuk idee voor Vaderdag

Moederdag is nog maar net achter de rug en voor je het weet is het vaderdag dat dit jaar valt op zondag 17 juni 2012. Ik heb een leuk cadeau dus je hoeft niet verder te zoeken! Dit jaar houdt Hertog Jan een speciale Vaderdag-actie in de kelders in Arcen.

Via de Facebook-pagina kan je een fles van 0,75 liter Hertog Jan Grand Prestige in de kelder in Arcen reserveren. Daarbij past vervolgens natuurlijk ook een rondleiding voor twee personen. Op https://www.facebook.com/HertogJan/app_165007573625876 staat alle informatie. Het cadeau kost €25,-.

Lees ook:Persoonlijke Hertog Jan Grand Prestige voor vaderdag
Lees ook:Hertog Jan lanceert Grand Prestige bierkaas
Lees ook:Hertog Jan Grand Prestige wint biertest
Lees ook:Hertog Jan hèt dagje uit…
Lees ook:Veilinghuis Christie’s veilt speciale Hertog Jan bieren

Eén reactie op “Leuk idee voor Vaderdag

  1. PINT -regio Noord

    PINT -regio Noord neemt op vaderdag de vaders in de boot. Maar dan ook letterlijk. Op die dag organiseert zij Bier(ER)varen; een bierproeverij op de boot door de grachten van de stad Groningen.Aanmelden kan al niet meer, want de boot is vol!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.