Vrouwen toosten op bier!

Vanmiddag verzamelden, jawel ik heb ze geteld, 48 vrouwen om te toosten op bier bij Brouwerij De Prael in Amsterdam. Tijdens de Week van het Bier gaf ik alle vrouwen een rondje om vooral een statement te maken richting de bierbrouwers. Kijk eens hoe divers en hoeveel vrouwen op deze landelijke vrije dag de moeite nemen om te toosten op bier.

Een leuk moment was vooral ook net na de toost. Mannen die binnen kwamen en riepen, wow wat veel vrouwen die bier drinken! Precies dacht ik toen!!! Bedankt weer aan alle vrouwen die de moeite hebben genomen om naar Amsterdam te komen!

Lees ook:Waarom kunnen mannen meer drinken?
Lees ook:Hoe ze in de V.S. vrouwen aan ‘t bier krijgen!
Lees ook:Bierrondje voor alle vrouwen van Nederland
Lees ook:Mannen: bier maakt vrouwelijk!
Lees ook:Ouderen drinken meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.