Bier delen een mooi initiatief?

Hoe langer je bezig bent met bier hoe groter je biercollectie wordt. Begin dit jaar organiseerde ik in januari met dank en medewerking van Brouwerij De Molen een bierproeverij waarbij iedereen zelf een prachtig bier meenam om te delen met anderen. Het bleek een groot succes en we hebben nogal wat bijzondere en moeilijk verkrijgbare bieren kunnen proeven. Het uitwisselen van bier is niet nieuw maar je ziet dat er wel steeds meer en vaker avonden georganiseerd worden om bijzondere bieren met elkaar te delen. Het is namelijk veel leuker om samen van bier te genieten! Daarom een initiatief.

Nu lijkt het mij leuk om een groep van mensen (zelfs internationaal) bij elkaar te brengen om dit soort avonden regelmatig te doen en dan ook in verschillende plaatsen in Nederland. De bierproefavond koppelen we aan een leuk thema en het delen van bierervaringen kan beginnen! Wil je ook meedoen en op de hoogte gehouden worden van de eerstvolgende bijeenkomst? Stuur je mail naar [email protected] met als onderwerp ‘bier delen’.

Eerste bijeenkomst?
Bij een eerstvolgende bijeenkomst zou het thema: ‘bieren in de zomer’ kunnen zijn. Wat zijn nu prachtige bieren die bij uitstek goed smaken tijdens warm weer?

Lees ook:Untappd badge voor Week van het Nederlandse Bier
Lees ook:Bezoek ook eens een PINT-bierproefavond
Lees ook:Bierhistorie Delft organiseert bierproeverij op 23 maart 2010
Lees ook:Welkom allemaal
Lees ook:Bieractie top drie week 9

2 reacties op “Bier delen een mooi initiatief?

 1. Greet Zuurbier

  Leuk idee! Kom ik misschien eens van die oude flesjes af, die al een eeuwigheid hier beneden staan. Er zit niet eens een etiket op, en het zit in rare houden kistjes met Sixtus erop.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Broeder RB

   Ik denk dat uw verzekeraar niet zo gelukkig is met deze post. ik wel: Briljant

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.