Prachtig weer en…..

Ga erop uit! Deze Pinksterdagen zijn qua weer meer dan een cadeau. Niet alleen voor ons maar ook voor de horeca. Want wat hadden ze goed weer nodig om de terrassen vol te laten stromen! Wil je vandaag lekker genieten van een aantal bijzondere Nederlandse bieren? Vanaf 13.00 uur vanmiddag vindt Bierbeleving Oss plaats. ‘t Boterpleintje aan het Heschepad bij Caffee Toffee, één minuut van station Oss vandaan, is ingenomen door 10 brouwers uit de regio.

Tot 19.00 uur kan je tientallen bieren proeven van brouwerijen als Graaf van Heumen, Reuzenbieren, ‘t Kolleke, Witte Klavervier, St. Servattumus, Muifelbrouwerij, Huttenkloas, Pimpelmeesch of pils van Heineken. Voor meer informatie kijk op www.bierbeleving.nl

Fijne eerste Pinksterdag!!

Lees ook:27-05-’12: Bier Beleving Oss
Lees ook:Graaf van Heumen heeft bieretiket van het jaar!
Lees ook:1 mei 2011: leuke bieractiviteiten
Lees ook:24-06-’12: Tilburgs Bierfestival
Lees ook:Wandel door drie provincies en proef het lekkerste bier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.