10-06-’12: Twents Speciaalbier Festival

Voor de eerste keer wordt op zondag 10 juni 2012 het Twents Speciaalbier Festival gehouden. Direct al staat een mooie vertegenwoordiging van Nederlandse brouwerijen hun bier te schenken. Op het terrein van de creatieve fabriek bij de Twentse Bierbrouwerij op de Tuindorpstraat 61 in Hengelo worden de deuren geopend om 12.00 uur voor publiek.

Tot 19.00 uur kunnen bierliefhebbers het gerstenat proeven van De Twentse Bierbrouwerij, Brouwerij De Witte Leeuw, Witte Klavervier, Huttenkloas, Sallands Landbierbrouwerij, Brouwerij De Kemphaan, Duits & Lauret, Brouwerij de Pauw, Muifelbrouwerij, Brouwerij Bourgogne Kruis, Brouwerij Kinhem, Brouwerij Emelisse en Brouwerij De Hemel.

Voor de kinderen is er een springkussen en ook aan een versnapering is gedacht. Meer informatie is te vinden op www.twentsspeciaalbierfestival.nl.

Lees ook:24-06-’12: Tilburgs Bierfestival
Lees ook:9-6-’13:Twents Speciaalbierfestival
Lees ook:Vergeet niet…..het Bierfestival Groningen
Lees ook:27-05-’12: Bier Beleving Oss
Lees ook:Prachtig weer en…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.