Warsteiner wil bierliefhebber verleiden te proeven

De nieuwe proefverpakking van Warsteiner moet de consument meer uitnodigen Warsteiner te proeven en gekoppeld aan een actie met de kratten moet het leiden tot meer herhalingskopen. Interessant om dit zo naar buiten te brengen, toch? 

Een speciale 3-pack proefverpakking bevat drie statiegeldvrije flessen van 33-cl. Je vindt ze in displays in de winkel. De keuze voor deze verpakking was volgens Wilco Gersen, Brand Manager Warsteiner Benelux heel eenvoudig: “Uit shopper-onderzoek van Intomart GFK blijkt dat consumenten met name de smaak van WARSTEINER waarderen. Door inzet van deze probeerverpakking nodigen we de consumenten uit om WARSTEINER eens te proeven.”

Kleine verpakkingen nodigen inderdaad uit om een product eens te proberen. Hopelijk leidt het voor Warsteiner inderdaad tot herhalingsaankopen in kratten. Als we winnen van Duitsland aanstaande woensdag moet dat vast lukken.

Lees ook:Warsteiner Premium Verum
Lees ook:Vernieuwde uitstraling Warsteiner
Lees ook:Belgen drinken steeds meer speciale bieren
Lees ook:Bierkoerier houdt geen rekening met leeftijdsgrens
Lees ook:Eigenaar Warsteiner Brouwerij Albert Cramer overleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.