24-06-’12: Tilburgs Bierfestival

Op zondag 24 juni 2012 vindt de zevende editie van het T DRINKS Tilburgs Bierfestival plaats! Van 13.30 tot 18.00 uur ben je in de gelegenheid om bieren te proeven van minimaal 20 verschillende brouwerijen uit Nederland, België, Engeland én de USA! Het bierfestival vindt plaats op de Heuvel in Tilburg.

De volgende brouwerijen zijn present: De Natte Gijt (Weert, NL) Brouwerij de Molen (Bodegraven, NL) De Witte Leeuw (Wezep, NL) Palm (Steenhuffel, BE) Muifelbrouwerij (Berghem, NL) Ramses (Wagenberg, NL) Liefde (Geldrop, NL) Museumbrouwerij De Roos (Hilvarenbeek, NL) Twentse Bierbrouwerij (Hengelo, NL) Witte Klavervier (Zwolle, NL) Klein Duimpje (Hillegom, NL) Rebels Bieren (s-Hertogenbosch) Christoffel Bieren (Roermond, NL) Montaigu (Scherpenheuvel, BE) Reuzenbieren (Moergestel, NL) Sint Servattumus (Schijndel, NL) Den Hopper (Kaatsheuvel, NL) La Trappe (Berkel-Enschot, NL) Anderson Valley Brewing Company (Boonville, CA, USA) Shepards Neame Brewery (Faversham, Kent, UK)

De toegang is gratis en het proeven van de bieren werkt met de aankoop van een festivalglas en muntjes. Noteer ‘m in je agenda, ik ga dit jaar eens een kijkje nemen!

Meer informatie klik hier.

Lees ook:08-09-’13: Bierfestival museumbrouwerij De Roos
Lees ook:27-05-’12: Bier Beleving Oss
Lees ook:Meet en greet met Amerikaanse Anderson Valley
Lees ook:Historisch Bierfestival museumbrouwerij De Roos
Lees ook:16-06-’13: Bierfestival Noord-Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.