Erik de Zwart proost op verjaardag met eigen bier

Proosten met je eigen gebrouwen pils op je verjaardag. Dat deed Erik de Zwart vandaag voor de viering vandaag zijn 55e verjaardag. Twee maanden geleden brouwde hij samen met Brouwmeester Theo Wijsman ter gelegenheid van de Brand hobby pilsbrouwwedstrijd zijn eigen ambachtelijke pils.  Foto: v.l.n.r. Erik de Zwart, de winnaar van hobby pilsbrouwwedstrijd Marc Vriens en Brouwmeester Theo Wijsman.

Brouwmeester Theo Wijsman bood de jarige zijn eerste persoonlijke bier aan. Na een lageringproces van twee maanden is het ‘Erik de Zwart pils’ klaar om gedronken te worden. De tv-presentator en oud-radio DJ proostte in Café t’ Bonte Paard in Laren samen met onder andere René Froger, Joop van Zijl en collega-dj’s van Radio 538, 3FM en Veronica. Ook vrienden en familie mochten van dit bijzondere pils genieten tijdens het verjaardagsfeest van De Zwart, die officieel zaterdag jarig is.

De pilshobbybrouwwedstrijd waarvan de finale een onderdeel was van de Week van het Nederlandse Bier werd gewonnen door Marc Vriens.

Lees ook:Erik de Zwart brouwt bier
Lees ook:Marc Vriens presenteert winnende hobbypils
Lees ook:Hobbybrouwer Marc Vriens brouwt winnende pils
Lees ook:Marc Vriens wint eerste hobbypilsbrouwwedstrijd
Lees ook:Circa 60 hobbybrouwers durven pilsuitdaging aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.