Kerststemming in de zomer

Terwijl het de komende weken echt zomer gaat worden in Nederland en België, ik blijf positief , zijn de meeste brouwerijen en bierverkopers zich alweer aan het voorbereiden op de kerstbieren. In juni moet de voorraad namelijk alweer besteld gaan worden. Om de consument nu ook alvast warm te maken voor de kerstbieren van komende winter kan je op 5 juli en 23 augustus aanstaande meelopen met het brouwproces van de Gouden Carolus Christmas van de Mechelse brouwerij Het Anker. Een leuk initiatief!

Het kerstbier wordt traditioneel tijdens de zomermaanden gebrouwen en zal vervolgens enkele maanden rijpen. Meekijken met ‘t brouwproces kost wel geld, namelijk €15,-. Daarvoor krijg je een programma van 07.00 tot 11.30 uur inclusief koffie, koek en een degustatie van twee bieren. Bovendien ontvang je een bon die recht geeft op 1 gratis fles Gouden Carolus Christmas van 75 cl als het bier klaar is voor consumptie.

Aanmelden kan hier.

Lees ook:Introductie chocoladetruffel Gouden Carolus Classic
Lees ook:Open brouwdag Brouwerij Het Anker: 24-2
Lees ook:Brouwerij Het Anker zet ook dit jaar de deuren weer open
Lees ook:Kerstbieren waarom eigenlijk?
Lees ook:Kerstbierfestival in Essen: het verslag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.