Tournée Générale by women

Het platform Bier en Vrouw zet een nieuwe stap. Vanaf nu is dit hèt inspiratieplatform voor en door vrouwen waar je interessante biernieuwtjes kunt vinden, deel kunt nemen aan leuke bierige activiteiten en waar de emotie van ‘bier ervaren’ centraal staat. Om daar direct mee te beginnen starten we op woensdag 19 september 2012 met een ‘Tournée Générale by women’. Een select gezelschap aan vrouwen gaan op één dag drie brouwerijen bezoeken: één Nederlandse en twee Belgische brouwerijen. Aanmelden kan!

 

Opzet
We vertrekken ‘s morgens om 08.30 uur vanaf station Den Bosch met een bus. De tour start bij Brouwerij Emelisse in Zeeland, vervolgens rijden we verder naar Brouwerij De Halve Maan in Brugge en eindigen onze tour bij Brouwerij Bosteels in Buggenhout. Deelname is kosteloos.

Waarom Tournée Générale?
Het is een kleine knipoog naar het Vlaamse televisieprogramma op de Belgische zender Eén. Daar neemt ervaringsdeskundige Jean Blaute leek Ray Cokes op sleeptouw door bierland België in een volkswagenbus en verkennen ze er het bierlandschap en de biercultuur. Een nieuwe reeks met afleveringen ligt alweer op de plank! Met een aantal vrouwen nemen wij alvast een voorproefje. Uiteraard vertrekken we niet zonder videocamera en laten we gezamenlijk zien hoe wij bier beleven en ervaren!

Voor meer informatie kijk ook op www.bierenvrouw.nl of www.bierenvrouw.be.

Lees ook:Opnames Tournée Générale in volle gang
Lees ook:Tournée Générale start op 7 februari 2013
Lees ook:Op 16 maart 2011 in Tournée Générale…
Lees ook:Vanavond in Tournée Générale
Lees ook:Tournée Générale in opspraak

2 reacties op “Tournée Générale by women

 1. Joyce

  Geweldig initiatief! Eens kijken of ik die woensdag vrij kan regelen… ik neem aan dat de dag ook weer eindigt op station Den Bosch?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   Uiteraard!!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.