27-7 t/m 29-7-’12: Eerste Wit en Weizen Weekend

Van vrijdag 27 juli tot en met zondag 29 juli 2012 organiseert Café Zeezicht in Breda het eerste wit & weizen weekend (www) in Nederland. Op dit nieuwe bierfestival zijn meer dan 30 wit- en weizenbieren uit Nederland, België en Duitsland te proeven. De bieren kunnen gecombineerd worden met mosselen die verkrijgbaar zijn om de hongerige trek te stillen.

Een mooi initiatief om het meest gedronken bier na pils in de picture te zetten. Café Zeezicht heeft gekozen voor vier bierhoeken. Eén met de beste wit- en weizenbieren van Nederland, Duitsland en België en verder voor iedere land een eigen tapbar. Daarbij worden niet alleen bekende bieren geschonken maar zijn ook een aantal beperkt verkrijgbare wit- en weizenbieren te proeven.

Beste witbier 2012 Alle bieren kunnen worden beoordeeld met een stemformulier op basis waarvan het beste witbier van 2012 wordt verkozen. De winnende brouwerij ontvangt de WOW (White Of Whites) Award.

Facts en figures
Toegang tot het festival is gratis en er kan met muntjes geproefd worden. Het terras en restaurant van Zeezicht zijn gewoon geopend tijdens het WWW. Op vrijdag 27 juli 2012 start het festival om 16.00 uur, zaterdag en zondag om 13.00 uur. Het adres is Café Zeezicht aan de Ridderstraat 1/Grote Markt in Breda. Meer info: www.cafezeezicht.nl

Lees ook:28-7-’13: Wit- en Weizenbier Weekend
Lees ook:Eerste Abbey Beer Festival in Nederland
Lees ook:Breda is komende dagen wit- en weizenbier Walhalla
Lees ook:12-11 t/m 14-11: Speciaalbierfestival Hasselt
Lees ook:18-10 t/m 20-10-’13: Utrechts Bockbierfestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.