Nederlandse bier Amarillo Sun in 40 staten in de VS

Brouwerij De Witte Leeuw boekt succes op succes. Brouwer Rowan Huigen die zich vorig jaar rond deze tijd fulltime op het brouwerschap is gaan richten, heeft afgelopen week opnieuw een mijlpaal bereikt. Er is samen met de Amerikaanse importeur Shelton Brothers een deal gesloten om het Nederlandse bier Amarillo Sun in maar liefst 40 staten op de markt te brengen. Ook komt er om de samenwerking te vieren op de Nederlandse markt een speciale editie uit van de Amarillo Sun, 500 exemplaren van 75cl voorzien van een Amerikaans etiket.

Naar mijn idee is het voor het eerst dat zo’n kleine brouwerij in Nederland direct in zoveel staten tegelijk verkrijgbaar zal zijn. Rowan is inmiddels aan het brouwen en afvullen geslagen aangezien er duizenden liters tegelijk naar de V.S. gaan.

Staten
Het bier dat eerder dit jaar ook het ABT-bier van de maand was, zal verkrijgbaar zijn in de volgende staten: Alaska, Arizona, California, Colorado, Delaware, Florida, Georgia, Hawai, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Minnesota, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, New Jersey, New Mexico, New York, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oregon, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Utah, Vermont, Virginia, Washington en Wisconsin. Proficiat!

Lees ook:Brouwerij de Witte Leeuw gaat voor groei
Lees ook:Nieuw ABT-bier van de maand: Amarillo Sun
Lees ook:Brouwerij De witte Leeuw opent proeflokaal
Lees ook:Brouwerij de Witte Leeuw lanceert Smaragd
Lees ook:Nieuw contract maakt Corsendonk groot in V.S.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.