Verrassende nieuwe naam voor ’t Arendsnest!

 Een nieuwe naam voor Nederlands Biercafé ’t Arendsnest? Terwijl Peter van der Arend de naam de afgelopen 12 jaar zeer positief heeft opgebouwd deze nu wijzigen? Is dat niet je eigen (bier)glazen ingooien!? Hij zal er wel over nagedacht hebben…

 

Een nieuwe naam, een nieuw bier en een verrassing. De moeite waard om gisteravond even naar Amsterdam af te reizen. Tussen zeven uur en half acht werd het langzaam aan drukker in het café en iedereen was natuurlijk benieuwd wat de nieuwe naam zou worden. Peter hield een speech met alle medewerkers achter de bar en verzocht de aanwezigen naar buiten te gaan. Op de – nog gesloten – markiezen zou namelijk de nieuwe naam getoond worden. En wat blijkt…, (Nederlands Biercafé) ´t Arendsnest is (Proeflokaal) Arendsnest geworden. De “´t” wilde Peter er al een tijdje vanaf hebben en iedereen weet inmiddels dat het hier om Nederlandse bieren gaat. Ook het logo vond Peter te druk, waardoor Bob van b71.nl een eenvoudiger en rustiger logo heeft ontworpen.

Foto: Martin Keizer

Iedereen mocht weer naar binnen waar het “nieuwe bier” Gelovige Thomas getapt, verdeeld en gedegusteerd werd. Eigenlijk niet nieuw, omdat het reeds bij het afscheid van Thomas Wijns geschonken werd. Terloops werd nog even meegedeeld dat Hans Stalenhoef de nieuwe bedrijfsleider is geworden. Gefeliciteerd Hans, en Peter, tja, je kunt niet alles onthouden!

Ook Rick Kempen van Bier & Co werd naar voren geroepen in het kader van Geniet & Geef.

Als laatste werd het 12 ½ jarig jubileum van het café aangekondigd, maar daarover later meer!

Arendsnestteam, gefeliciteerd met de nieuwe naam en het nieuwe logo en op naar de volgende 12 jaar genestel!

Lees ook:Nieuw Nederlands pils bij Biercafé ‘t Arendsnest
Lees ook:Naamswijziging CBK in Nederlandse Brouwers
Lees ook:Gelovige Thomas bij ‘t Arendsnest
Lees ook:Exclusieve Schneider Weisse bij ABT-cafés
Lees ook:Nieuw bier ‘Toos’: geboortebier voor Nederland?

Eén reactie op “Verrassende nieuwe naam voor ’t Arendsnest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.