Geniet en Geef-actie bereikt nu al halve ton

De actie ‘Geniet & Geef, de beste brouwers voor het goede doel’ had zichzelf tot doel gesteld om minimaal een halve ton op te halen. Nog voor de veiling van het eerste fust, dat morgen 5 september online start op www.genietengeef.nl, is nu al € 53.856,- ingezameld voor KiKa! Maar liefst 166 Horeca-ondernemingen in heel Nederland doen mee aan de Geniet & Geef-actie. 

Geniet van bier en Geef kinderen met kanker een kans: dat is de gedachte achter deze actie die Bier&cO in het leven riep omdat KiKa dit jaar tien jaar bestaat. Samen met Brouwerij De Koninck, die Triple d’Anvers aanbiedt, en de 166 horecazaken die het gaan tappen worden tienduizenden euro’s opgehaald. Alle consumenten die de actie graag steunen, vanaf 13 september om 18.00 uur is het bier op de tap verkrijgbaar. De opbrengst van al het genoten bier komt – onder aftrek van directe kosten  – volledig ten goede aan KIKA.

Serieus nu al een mooi resultaat!! En dat ondanks de minder lopende economie en de moeilijke tijden in de horeca! Voor meer informatie en de veiling van het eerste fust, kijk op www.genietengeef.nl

Lees ook:Genieten van bier en geven voor KiKa
Lees ook:Bierbranche zamelt nu al 55.000 euro in voor Geniet en Geef-actie
Lees ook:Horeca brengt 56.375 euro naar KiKa
Lees ook:Bierwereld bundelt krachten voor Kika
Lees ook:Nieuw bier ‘Toos’: geboortebier voor Nederland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.