Weekend uittip: Texel Culinair 2012

Morgen belooft qua weer nog een aardige dag te worden en buiten dat op Texels schijnt altijd de zon zeggen ze. Op zoek naar een leuke culinaire beleving. Dit weekend vindt Texel Culinair plaats. De Texelse Bierbrouwerij heeft restaurants uitgedaagd om het beste gerechtje te maken dat past bij de Texels Skuumkoppe. 27 restaurants doen mee en hebben hun recept op de website www.texelculinair.nl geplaatst. 

In De Koop op Texel wordt morgen om 19.30 uur bekend gemaakt wie de beste bier en gastronomische combinatie heeft bedacht. De winnaar ontvangt de Texels Bier & Spijs bokaal”, zo vertelt Maurice Diks, de brouwmeester van de Texelse Bierbrouwerij. En wie zich al in de bockbier-stemming voelt, kan het Texels Bockbier van dit jaar al proeven van de tap. Beoordeel zelf, gaat het bier er ook dit jaar weer met de titels Beste en of Lekkerste bockbier van door?

Voor meer informatie over Texels Culinair kijk op www.texelculinair.nl

Lees ook:Weekendtip: Texel Culinair
Lees ook:Primeur bockbier op Texels Culinair 2011
Lees ook:20.000ste bezoeker bij Texelse Bierbrouwerij
Lees ook:Eerste speciaalbiercafé van Texelse bierbrouwerij in Zaanstreek
Lees ook:Nieuw van Texels: Donkerd, een licht in de duisternis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.