Heineken lanceert nieuwe retourfles

Internationaal is de groene bierfles van Heineken al niet meer weg te denken. Het thuisland van Heineken, Nederland, gaat er in het voorjaar van 2013 nu ook aan geloven en ruilt de bekende bruine fles in voor een groene Heineken 30cl fles. Het grappige is dat in mijn perceptie het flesje van Heineken allang groen was .

De fles krijgt een reliëfbedrukking, doorzichtig etiket en in de groene krat nu ook een compleet groene uitstraling. Net als Grolsch dus die onlangs ook de complete look en feel helemaal naar het groen heeft omgezet. Zou dat niet tot verwarring leiden in ´t schap?

Voor Heineken is er al een lange weg afgelegd. Zo heeft Nederland in 1992 afscheid genomen van de rode Heineken kroonkurk, in 1998 van de gele kratten en in 2000 zijn ook alle Heineken lichtbakken in de horeca groen geworden.

Lees ook:Heineken nu in ‘t groen
Lees ook:Heineken bestaat 140 jaar
Lees ook:De Leckere lanceert Premium Organic Pilsener
Lees ook:Grolsch ondergaat metamorfose
Lees ook:Groen Gas? ‘t moet niet gekker worden!

2 reacties op “Heineken lanceert nieuwe retourfles

  1. marcel

    niet te drinken en dat na 35 jaar heineken te hebben gedronken.

      /  
  2. marcel

    Zeer slecht de nw fles van h het is niet te drinken op zoek naar een ander merk na 35 jaar

      /  

Reageren is uitgeschakeld