Vandaag Modeste Bier Festival Antwerpen

Het kan niet op met het weer vandaag. Voor vele bockbierfestivals is de zon vandaag een waar geschenk. Gisteren gaf ik al de weekend bockbiertips. Mocht je helemaal niet zo´n zin hebben in bockbier dan is Antwerpen een stad om vandaag naartoe te gaan. Zowel gisteren als vandaag vindt daar het Modeste Bier Festival plaats. 35 kleine Belgische bierbrouwers presenteren hun bieren aan het grote publiek.

Organisatie
Voor de tweede keer organiseert het Antwerps Bier College een bierfestival in de brouwerij van De Koninck. De organisatie wil met dit festival een moedig brouwer herinneren, wijlen Modeste Van den Bogaert. Modeste betekent overigens bescheiden vandaar dat alleen kleine brouwerijen zijn uitgenodigd om dit feest mee te vieren.

Proeven
De toegang tot het festival is gratis. Bieren kunnen geproefd worden met een proefglaasje van 15cl tegen een prijs van €1,-. Naast het proeven zijn er verschillende activiteiten georganiseerd zoals technische brouwerijbezoeken en voordrachten en demonstraties die gegeven worden door verschillende brouwers en bierkenners. Je kunt vandaag nog terecht tot 19.00 uur op het adres Brouwerij De Koninck, Mechelsesteenweg 291, 2018 in Antwerpen.

Het volledige programma en een lijst met de brouwers kan je bekijken op www.modestebierfestival.be

Lees ook:Weekendtip Modeste Bier Festival Antwerpen
Lees ook:Brouwer Mijnheer Modeste Van den Bogaert overleden
Lees ook:Bier en barbecue weekend in Antwerpen
Lees ook:29-10 t/m 30-10-’11: Karakterbieren festival
Lees ook:05-05-’13: Nederlands Speciaalbier Festival Den Bosch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.