Beste bier- en spijscombinatie van 2013?

Een groeiend aantal horecazaken is bezig om mooie bier- spijscombinaties aan te bieden. Heb je als horecazaak de ultieme combinatie gevonden dan is het de moeite waard om deel te namen aan de tweede editie van de wedstrijd ‘Beste bier- spijscombinatie’. Deze prijs is één van de onderdelen van het Bierfestival Groningen dat plaatsvindt op 12 en 13 april 2013 in de Martinikerk in Groningen.

Op dit festival worden circa 120 verschillende tapbieren uit Europa en Amerika geserveerd. Een vakjury zal alle inzendingen beoordelen op:

-Is de bier-spijscombinatie in balans (begeleidend en met natuurlijke affiniteiten) of juist prikkelend tegenstellend?
- Is de combinatie vernieuwend, spannend en een memorabele smaakervaring?
- Verfrist het bier je palet zodat de volgende hap goed wordt geproefd?
- Past de temperatuur waarop het bier wordt geserveerd bij het gerecht?
- Past het glas waarin het bier wordt geserveerd bij het bier?
- Wat is de motivatie voor de keuze van het bier voor het gekozen gerecht?
- Hoe is de presentatie van het gerecht?

Deelnemen kan door de ultieme combinatie in te zenden voor uiterlijk donderdag 31 januari 2013. Het inschrijfformulier kan worden opgevraagd via [email protected], of telefoonnummer 050-3124499.

Bronnen: Proost Magazine en Bierfestival Groningen

Lees ook:Het ultieme BBQ bier!
Lees ook:Texels Skimme ABT-bier van de maand
Lees ook:13-4 t/m 14-4-’12: Bierfestival Groningen
Lees ook:Bier is het nieuwe wijn!
Lees ook:Nieuw kroegenboek Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.