Marc Vriens presenteert winnende hobbypils

Tien weken nadat de winnende hobbybrouwer Marc Vriens zijn pils bij Brand heeft gebrouwen is het nu klaar voor consumptie. Op vrijdag 2 november om 16.00 uur zal hij in café Brandpunt in zijn woonplaats Tilburg een toelichting geven op zijn eigen gebrouwen pils. Het eerste exemplaar van ‘t MAG, de naam die Marc aan het pils gaf, ontvangt hij uit handen van Erik de Zwart.

In totaal gaat 35.000 liter, zo’n 5.000 kratjes exclusief in de verkoop bij de slijterijen van Mitra en de supermarkten van Jan Linders. In de horeca wordt het alleen in de Brand proeflokalen geschonken. Tenminste, zolang de voorraad strekt natuurlijk!

Wedstrijd krijgt vervolg
De eerste editie van de pilshobbybrouwwedstrijd georganiseerd door Brand Bier en bierconsumenten vereniging PINT was een groot succes en krijgt een vervolg. Met welke opdracht Brand en PINT de hobbybrouwers in 2013 naar hun brouwketels sturen, blijft nog even geheim. Een ding kunnen ze alvast wel verklappen, het zal geen pilsener maar een ander bier zijn!

Lees ook:Hobbybrouwer Marc Vriens brouwt winnende pils
Lees ook:Brand presenteert Zwaar Blond bier
Lees ook:Pilswedstrijd voor hobbybrouwers
Lees ook:Erik de Zwart proost op verjaardag met eigen bier
Lees ook:Al 70 brouwers doen mee aan brouwwedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.