Eigenaar Warsteiner Brouwerij Albert Cramer overleden

Na een kort ziekbed is eigenaar Albert Cramer van de Warsteiner Brouwerij op 20 november 2012 overleden. Hij is 69 jaar geworden. Hij was vanaf het begin tot de laatste dagen voor zijn overleden een stuwende kracht achter de brouwerij. “Wij roemen met name de internationale visie van de heer Cramer. Hij zag in dat er voor Warsteiner kansen lagen in het buitenland en vooral door zijn inzet is het merk Warsteiner nu in meer dan 60 landen verkrijgbaar. Nederland groeide onder zijn bewind uit tot het grootste exportland van onze brouwerij.”

 

“De heer Cramer had een bijzonder marketingtalent. Hij was de eerste die een biermerk als “premium” positioneerde in de Duitse markt, gespiegeld aan Champagne en Sekt. Hij ontwierp het beroemde tulpglas dat nu nog toonaangevend is in de biermarkt en die vereeuwigd werd door kunstenaar Andy Warhol. Daarnaast begon hij met sponsoring in de Formule 1 en diverse wintersporten dat leidde tot wereldwijde naamsbekendheid van ons merk.”

“Wij betreuren het overlijden van de heer Cramer en zien dit als een zeer groot verlies voor onze organisatie. Gelijktijdig kijken we met veel vertrouwen naar de toekomst en de 9e generatie Cramer, in de persoon van Catherina Cramer. Wij wensen haar en haar familie veel sterkte toe en hopen steun te bieden bij het verwerken van dit zware verlies.”

Lees ook:Pils in de kerst: Warsteiner kerstverpakking
Lees ook:Directeur bierbrouwerij Lindeboom overleden
Lees ook:In Memoriam Jozef Van Steenberge
Lees ook:Centralisatie in technische ondersteuning Warsteiner
Lees ook:Vernieuwde uitstraling Warsteiner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.