Vanavond: Introductie Italiaanse bieren Brewfist

Voor wie zin heeft in een avondje Italiaans bier kan vanavond om 19.00 uur terecht in de BeerTemple in Amsterdam. De Italiaanse brouwer Pietro Di Pilato van Brouwerij Brewfist zal om 20.00 uur een proeverij doen met acht bieren, namelijk de 24K, 2Late DIPA, Burocracy, Caterpillar, Fear, Jale, Spaceman en de X-Ray. Natuurlijk allemaal mooie namen maar wat drink je dan? De bierstijlen variëren van onder andere Blond, India Pale Ale tot Stout en Porter. Zoals ik gisteren al schreef, de Italianen doen hun intrede!

De bieren zijn vanavond voor het eerst in Nederland van de tap verkrijgbaar. En zoals zo vaak denk je dan waar kan ik de bieren verder kopen. Naast Melgers in Haarlem zijn ze ook online te bestellen via Biernavigatie.nl. Na de bieren van Birra del Borgo ben ik heel erg benieuwd naar deze bieren. Natuurlijk volgt er meer informatie over op mijn blog. Voor de introductie van een nieuw bier maken ze ludieke video’s, kijk bijvoorbeeld eens naar onderstaand filmpje voor het bier Burocracy.

Lees ook:Jupiler opent E-shop
Lees ook:Alcoholvrijshop.com en Bavaria starten online campagne
Lees ook:Bierwinkel Joure verkoopt 750 verschillende bieren
Lees ook:BierNavigatie komt met online bierwinkel
Lees ook:Gratis bier bij winst oranje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.