Hertog Jan lanceert jaarkalender 2013

Op zoek naar een last-minute sinterklaas cadeau of iets voor de kerst? Als het een Hertog Jan bierdrinker is dan heb ik nog wel een suggestie, namelijk de Hertog Jan jaarkalender 2013. Het is voor het eerst dat Hertog Jan een dergelijke kalender uitgeeft. Naast mooie foto’s is er iedere maand aandacht voor het ontstaan van de verschillende Hertog Jan bieren en hun ingrediënten.

Fotograaf Thomas Thijsen heeft de relatie tussen ambacht, natuur en Hertog Jan in beeld gebracht. De kalender is vanaf nu gratis verkrijgbaar in diverse supermarkten bij een sixpack Hertog Jan Oerblond.

Lees ook:Nieuwe Hertog Jan Oerblond vanaf 3 oktober verkrijgbaar
Lees ook:Oerblond nieuwe naam Hertog Jan bier
Lees ook:Bieractie top drie week 30
Lees ook:Hertog Jan Y toch op de markt
Lees ook:Grolsch Lentebok dit jaar net iets anders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.