Heineken bestaat 140 jaar

Biermerk Heineken bestaat 140 jaar. Voor de verjaardag zullen de komende tijd meerdere feestelijkheden plaatsvinden. De start is gemaakt met een enorme videowand van Heineken flessen op de Stadhouderskade in Amsterdam, vlak naast de Heineken Experience. De videowand is opgebouwd uit duizenden groene Heineken flessen, met achter elke Heineken fles een LED-lampje waardoor het een soort pixel wordt.

Alle 5000 flessen vormen samen een videowand van 200 vierkante meter die iedere dag om 17.00 uur voor een lichtshow zorgen. Het is een interactief lichtprogramma die door iedereen beïnvloedbaar is via de Facebook-pagina. De videowand is nog tot begin januari 2013 te zien en bevat alvast de groene Heineken-flesjes die in het voorjaar in de schappen komen.

Lees ook:Heineken lanceert nieuwe retourfles
Lees ook:Heineken verandert bedrijfslogo
Lees ook:Bierschoenen de nieuwe trend?
Lees ook:Heineken nu in ‘t groen
Lees ook:De bierfles die veranderde in een tempel

0 reacties op “Heineken bestaat 140 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.