Ierland reportages bier.blog genomineerd voor Press Award

In juli van dit jaar heb ik een rondreis langs Ierse brouwerijen gemaakt op uitnodiging van Toerisme Ierland. Over de reis zelf en de ontwikkelingen op biergebied heb ik meerdere reportages gemaakt inclusief een videoverslag. Deze week ontving ik het bericht dat de artikelen zijn genomineerd voor de Press Award in de categorie Bloggers/Online.

Volgende week woensdag 19 december 2012 zal tijdens de Press Award 2012 in het Tobacco Theater in Amsterdam bekend worden of ik met de winst naar huis ga. Een nominatie is voor mij al meer dan een geweldige eer en kwam eerlijk gezegd als een aangename verrassing. Ik neem het op tegen de Ierland verhalen van Nsmbl.nl, Fish and feathers.nl, Autoblog.nl, Reishonger.nl en Culy.nl. De winnaar wordt bepaald door Fred van Eijk (CEO Travelcounsellors en freelance journalist) en Mirjam Dresme (Hoofd Communicatie ANVR). Uiteraard informeer ik jullie over het resultaat!

Lees ook:25-02-2013: Masterclass bier en oesters
Lees ook:Brouwerij Huyghe opnieuw genomineerd voor Leeuw van de Export
Lees ook:Verkoop Guinness onderuit in Ierland
Lees ook:150 verhalen uit Bierland België
Lees ook:Bier en Gastronomie Award 2011 gaat naar….

3 reacties op “Ierland reportages bier.blog genomineerd voor Press Award

  1. Bas

    Top! Gefeliciteerd met de nominatie!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Frans Ruiter

    Mooie waardering voor je verhalen Fiona! Spannend!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.